Pasuchaca 100 g
Pomáhá regulovat hladinu krevního cukru, podporuje detoxikaci a posiluje imunitu, čímž přispívá k celkovému zdraví organismu Více
Recenze
Všechny recenzePasuchaca je drobná bylinka, která roste divoce v severních Andách. Snadno ji poznáte podle výrazných květů, které se objevují v různých barvách. Sběr této bylinky však probíhá těsně před jejím rozkvětem, protože právě v této době obsahuje nejvyšší koncentraci účinných látek.
Napomáhá:
• regulaci vysoké hladiny krevního cukru (diabetes)
• detoxikaci
• posilovat imunitu
Pasuchaca je velmi vzácná a jinde než ve svém přirozeném prostředí ji nenajdete. Přestože je malá, její účinky jsou pozoruhodné. Bylinka se dožívá několik let a pro své výjimečné vlastnosti si získává stále větší oblibu. Zpracovávají se jak květy a lístky, tak i kořen bylinky.
Odvar z Pasuchacy je již po staletí využíván v etnické medicíně domorodých obyvatel. Má široké spektrum využití a pozitivně ovlivňuje fungování organismu. Napomáhá detoxikaci organismu a zabraňuje nežádoucím oxidačním a zánětlivým procesům. Podle místních obyvatel působí také příznivě na vysokou hladinu cukru v krvi.
Parametry
Složení
100% bylina Pasuchaca (Geranium dielsianum Knuth.) – sušená rostlina.
Pasuchaca je drobná bylinka, která roste divoce v severních Andách. Snadno ji poznáte podle výrazných květů, které se objevují v různých barvách. Sběr této bylinky však probíhá těsně před jejím rozkvětem, protože právě v této době obsahuje nejvyšší koncentraci účinných látek.
Napomáhá:
• regulaci vysoké hladiny krevního cukru (diabetes)
• detoxikaci
• posilovat imunitu
Pasuchaca je velmi vzácná a jinde než ve svém přirozeném prostředí ji nenajdete. Přestože je malá, její účinky jsou pozoruhodné. Bylinka se dožívá několik let a pro své výjimečné vlastnosti si získává stále větší oblibu. Zpracovávají se jak květy a lístky, tak i kořen bylinky.
Odvar z Pasuchacy je již po staletí využíván v etnické medicíně domorodých obyvatel. Má široké spektrum využití a pozitivně ovlivňuje fungování organismu. Napomáhá detoxikaci organismu a zabraňuje nežádoucím oxidačním a zánětlivým procesům. Podle místních obyvatel působí také příznivě na vysokou hladinu cukru v krvi.



